KOPERASI UNIKEB BERHAD

KOPERASI UNTUK KAKITANGAN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA

KOPERASI UNIKEB BERHAD

Koperasi UNIKEB Berhad pertama kali ditubuh pada tahun 1973 khas untuk kakitangan-kakitangan Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

Kini, UNIKEB telah berkembang dengan pesat dengan perniagaan-perniagaan yang baru dan lama. Koperasi UNIKEB Berhad juga telah banyak menerima pengiktirafan hasil sokongan padu anggota dan juga dari pihak Universiti Kebangsaan Malaysia.

Koperasi UNIKEB Berhad akan terus maju selaras dengan arus permodenan kini dengan diselia oleh Suruhanjaya Koperasi Malaysia (SKM).

JUMLAH ANGGOTA SEHINGGA KINI

Kunjungan Pengarah SKM cawangan Selangor

Pengarah SKM cawangan Selangor melawat UNIKEB Pada 13 Ogos 2020, pengarah Suruhanjaya Koperasi Malaysia cawangan selangor, En Aminudin bin Yahya bersama dengan pegawai-pegawai berkunjung ke wisma UNIKEB untuk lawatan kerja. Beliau disambut baik dengan kehadiran...

Lawatan kerja dari KOMBEKNS

Lawatan kerja dari KOMBEKNS Pada 12 Ogos 2020,  Kedai Emas dan Ar-rahnu UNIKEB cawangan wisma unikeb menerima lawatan dari Koperasi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri Sembila (KOMBEKNS). Terima kasih di atas lawatan kerja dari Koperasi Melayu Berjawatan Kerajaan Negeri...
Scroll to Top